mucus plug

hi mommys. .nak tanya laa. .klu da turun tanda mcm lendir cmpur darah tu kena terus pgi Hp terus ke. .sy ade baca klu da keluar tanda mcm tu tp klu tak sakit tak yah pgi lagi. .tp ade jgk yg suruh pgi terus. .sy pernah tnye Dr. .dia pown ckp klu keluar lendir darah tu je. .tak yah lgi lagi. .tp tu laa. .sbb first mom kan risau jgk. .mommys blh share pngalaman. .#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

14 Balas

da brpe weeks sis? sbb sy pon turun tanda mcm tu juga dlu dan tak sakit. sminggu kmudian bru sy g spital, tu pon sari sebelum kena serah diri, mase prgi 3cm bru.

2y ago

37W4D baru. ,ouhhh yew kew. .okay2. .saje tanya awal2. .blh prepare ape2. .terima kasih ye respond. .sy kne admit 27/9 nie. .awal seminggu dari due date sbb ade darah tinggi. .on medication. .sy nie brharap sngt sakit sblm tarikh admit tu. .