Kenapa?

Mommys di luar sana.. kenapa orang dh dapat detect baby seawal 5/6 minggu jika scan.. sy setakat ni dah dua kali scan tak nmpak. First, mase 6 minggu dan kedua ialah 7 minggu.. normal ke? Dr suruh sy datang sebulan lagi.

2 Balas

Sebb tu kalau nk scan 8 minggu ke atas kalau x da apa2 masalah pndrhan.... Scan awal nnti stress risau... Ikut bdn & jenis scan dklinik jugak... Kdg period x tratur pun boleh jd kecik lg... Semoga scan lg skli nmpk la tu..

Yup normal. Yg penting jangan skip folic acid dan susu.