Fibroid dan hamil

Hello mommys 🥰 ada tak yang berpengalaman hamil + fibroid .. saya hamil 12minggu dan berlaku pendarahan berat , 4pad + 1 ketulan kecik + 1 ketulan sebesar genggaman .. scan ada fibroid 4.5cm .. rahim tiada bukaan , cuma pendarahan area rahim .. doktor kata 50-50 if baby kuat , inshALLAH akan sampai lahir nanti .. doakan baby kuat bertahan ya mommys #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

1 Balas

Mudahan semuanya baik belaka tanpa mudarat 🤲🌻

2y ago

aamiin .. tq sis doany .. semoga di limpahkn rezeki tak terduga 🥰💗