Baby naik flight

Hi mommy..nak tnye..bile umur yg sesuai utk baby naik flight?bole x kalo 2 minggu lpas bsalin?

10 Balas

Rsaye mcm. Tak brp bgs utk baby 2mgu...lagi2 klu perjalanan yg jauh.. Sbb penah ada kes tu hr tue.. Bby 1 bulan x silap meninggal sebab kn kurang oksigen ke apa.. X brp Psti

5y ago

Yee sis.. Kesian kn.. Lg2 baby bru lahir.. Kesihatan baby pun kita belum tahu sepenuhye.. Better biar baby besar LG sikit la.. Yg kes bby meninggal tu.. Seigt sy baru 1 bulan...