Minum Air putih

Hi mommy,nak tanye perlu ke kite bagi baby minum lebih air putih dari minum susu fm?

2 Balas

Xboleh sbb pd usia sblm 6bulan ni hanya susu formula / breast milk shj dbenarkan sbb xnak ganggu usus mereka yang blm matang.apa2 pun susu keutamaan sebab ada kandungan yg baby perlu untuk tumbesaran mereka.air putih tu kan 0 khasiat just fir hidrasi shj dia xssuai utk baby

3y ago

Sama2 mommy alice🥰

Baby umur berapa? Bawah 6m tak boleh bagi air putih ye puan😊

3y ago

6 bulan lbih da sis