Bagaimana nak hilangkan perasaan nervous bila p klinik je bp tggi.

1 Balas

Saya ada masalah sama. Lagi2 musim covid ni rasa berdebar je jumpa orang ramai kat klinik. Saya terus terang je kat dr, pastu request nak monitor bp sendiri kat rumah sebab takut kena on ubat😂 Alhamdulillah kat rumah bp okay je.

3y ago

sy sbb ada drh tggi sama tp klu cek kt umh mmg ok je xtgi. bila kna g check up klinik tu. huhu. nk kna rilex