Tak terlalu awal ka beli brng bby tme 26 week ni??

29 Balas

Bli sikit2 bru xmerasa banyak kuar duit... Nanti xterkejar2 nk bli semua sekaligus 😊

boleh beli je sis.. skrg music covid ni nanti kang susah nak keluar beli barang semua.

boleh je start beli sikit2, nk beli sekaligus byk gak guna wit tu..

blh dh blik skit2 sis,brg baby pn bkn ye murh2.blh bajet siap2 apa yg ptng

Beli sikit2 sis. Kalau beli sekaligus rabak poket nnt.. 😹😹

4y ago

Hahaha btl brg baby bknnya murah lagi² mak yg x sbr 😂 pantang nmpk brg baby kaut aje sampai nk byr hbs🤣

Better beli skg dah hujung tak larat nak jln nak rehat je

Sy start beli 26mggu jgk..hehe.. Beli sikit2

Tak pun awak, boleh beli sikit2 dulu 🤗

Boleh je beli awal. 3rd tri boleh rehat.

sy 28 week x beli pape pun lagi😅