Ibu2.. Utk pemakanan nak dapat baby girl.. Makan ape ye.. Harap dpt membantu.. Ank yg ke 4..

2 Balas

Maaf mommy. Setahu sy blm pernh dgr ada pemakanan yg boleh dptkn baby girl. Maybe mommies dekat TAP yang bpglmn ble munculkan diri. Maaf ye puan Semoga dipermudahkan ibu utk dptkn baby girl.. Mesti comel tu❤️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Semoga dipermudahkan segala urusan... Sy pon sama mcm sis.. ☺️No 4 mengharapkan baby girl..