Postdate Apa yg ptut sya lakukan?agar si bby cpt kluar sblom28/10 nie 😌🥴sgla cara dh sya lakukan😌

Postdate
Apa yg ptut sya lakukan?agar si bby cpt kluar sblom28/10 nie 😌🥴sgla cara dh sya lakukan😌
11 Balas

Zikir doa nabi yunus Bnykkan berjalan Kerap bersama kalau takut buat urutan dkt miss v tu Sembang dgn baby minta keluar awal Petua org dulu2 Mkn nenas Mkn pedas

smelh kte sis..dh due..tp xde tnda pn..hny prt mngeras je..dh mcm2 bt. dr jln itik..bsme suami..berjln..huhu...mgkin lom mse lg...bsgka baik jela..sbb ank2 sblm ni sme ovrdue😂

4y ago

saya slmt bersalin pagi tdy girl

Saya haritu overdue juga, sehari sebelum due saya sungguh2 buat jalan itik dalam rumah..alhamdulillah hari due tu turun tanda darah dan ada bukaan..

Bnykn berjalan sis. Sy pun tnggu hr next week serah dri.. Moge urusan kita dipermudahkn

Kerap berhubungan dgn suami.. Insyaallah dipermudahkan..

Dah masuk due sis ada gi hosp tak bgithu dh overdue?

4y ago

Oh yeke, semoga dipermudahkan urusan awak bersalin 🥰

Banyak berjalan Dan sering bersama suami

byk berjalan, byk solat n sujud lama2.

kerap bersama suami, makan nenas.

4y ago

nanas bahaya bila kandungan awal2 je. bila baby dah matang week 37 ke atas, ready nak keluar tu boleh je makan. baby dah sempurna. tggu nak bersalin je. petua org lama2 ni suruh makan nenas.

kerap bersama suami

4y ago

ouh ya ka..trma kasih ats tip