Susu untuk ibu

Hi mommy..boleh share kt sini Susu apa bagus untuk ibu mengandung.. #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

5 Balas

Based on doktor, doktor suruh minum susu siap diproses seperti HL, Dutch Lady dll...doktor suruh elakkan susu tepung sbb katanya susu tepung camna pun akan ada gula yang tinggi walaupun susu tak manis...harap membantu, ini apa doktor KKIA inform saya ye

3y ago

Betul. Sama mcm sy

Saya minum anmum materna yg ibu hamil punya, then saya beli susu HL sbb ada acid folid jgk mmg elok untuk ibu hamil

Apa2 susu pun boleh. Fresh milk, susu tepung, susu ibu mengandung. Janji tak tinggi gula

saya minum susu marigold hl.

3y ago

tq sis info 🤗

saya minum anmum materna

3y ago

Okey la , tapi mcam sya klau tk nak manis sngt sya kurangkan skop dlam setiap bancuhan