Breastfeed Selepas Bersalin

Hi mommy..Boleh bagi cadangan bagaimana nak cepatkan susu badan selepas sahaja bersalin? Saya risau sangat nanti bersalin sorang-sorang kena handle baby time MCO ni suami tak boleh masuk ward kan? Hope ada yg dpt membantu.

1 Balas

Lepas bersalin bila dapat je baby. Terus susukan. Susu pertama keluar tu bagus untuk baby. Kalau Tak tahu latch minta tolong nurse. Kalau boleh Tanya jika hospital Ada lactation nurse.