Bedungggggg

hi mommy,anak saya esok dah nak masuk sebulan.. ramai suruh bedung tapi bila bedung dia tak tidur,merengek,sampai muka pun teran teran nk lepaskan bedung tu. kdg tersedar dari tidur bedung tu dah jd selimut buatnya.. tak bedung takpe ke?

2 Balas

😂..mitos je..ank sy alhamdullilah 6 org ok je..care bedung ketat kt bhgian pinggang.. lutut n kaki salah tau..kt area tu kne longgar..sbb blh bt tulang bhgian tu x normal..cube awk search kesan bedung ketat

xde mslh lngsung sis klu x bedung..ikut ats slesa bb..ade bb suke ade x..die pn rimas..tangan kaki nk explores pn xleh..nk2 cuace skrang kite pn x sanggup..klau ber ekon 24 jam lain la..

2y ago

itu lah. tapi betul ke klau tak dibedung anak akan kengkang nanti?