Strech Marks

Hi Mommy..ada suggestion tak cream apa yg bagus utk strech marks..

9 Balas

Kena rajin pakai .. Saya masa pregnant pakai bio-oil .. sayang sangat still stretch marks juga . Ada kawan cakap sebb kulit fragile sangat 😭 but issokay ❤️ Imma happy mother now . But still kena perbaiki kulit sbb nak jaga pandangn encik suami 💕

Guna bio oil, then palmer cream for strectmark.. 😊 i 33weeks pregnant alhamdulillah pakai 2 ni takde rasa gatal sepanjang preggy

5y ago

Yes u can get it in watson

Tq yang memberi cadangan...bagus jugak soalan ni...sbb sy da stress dgn strch mark ni...da pakai bio oil tp tetap ada...gatal2 da perut...

Pati Minyak Zaitun asli & Shea butter. Boleh dapatkan di bit.ly/CintaAlami

boleh sapu bio oil . or beli strech marks cream and lotion brand palmer

5y ago

Mudahan2..tq awk 😉

I just use j&j milk lotion.. smells nice and easy on Ur skin.. 😊😊

Bio oil dan Palmer’s cocoa butter

5y ago

Ok will try..tq dear 😁

l just use j@j milk lotion

Saya org suggest pakai yg ni