new obimin + haematinic capsules zincofer

hi mommy²..sapa di sini prnh mkn ubt haematinic capsules zincofer? blh x mkn new obimin klu mkn capsules ni? tp bkn mkn bsama..pagi mkn new obimin, mlm mkn capsules tu..sa mummy-to-be..jd xbrpa tau psal ni

1 Balas

Kalau da makan zincofer. Tak perlu lagi makan obimin. Vice versa. Function vitamin lebih kurang. Selalunya kk bagi folic acid>obimin>zincofer>iberet. lagi² kalau hb low. So, Zincofer tu da ok. . Kalau nak makan both jugak better check dengan KK nanti mommy. Sini takde doktor bertauliah.