senaman supaya baby cepat masuk panggul...

mommy2 yg berpengalaman adakah buat senaman tersebut supaya baby cepat keluar dan semakin lancar? dan dalam berapa week kena buat?? dan apakah betul2 efective?

1 Balas

turun naik tangga slalu nya dgn jalan itik .. tu bukan baby cpt masok laluan malah cptkan bukaan😂tpi depend jugak .. ada yg dah buat tpi still baby blm masok laluan still bukaan blm buka .. so , leh try laa time dah masok 36w mcmtu

2y ago

ya btul tu .. kita ni mampu buat mana yg dpt je .. selebihnya Allah yg dah merancang ..