kembung perut

Hi Mommy2 sy pregnant 5week tapi lately ni sy kerap kembung perut rasa tak sedap kat Perut normal ke?? And tak pe ke sy sapu minyak yu yee?

2 Balas

Sis sama dgn saya..dari awal saya pregnant sampai lah sekarang,dah 10 minggu dah..saya dah penah bertanya pada doctor,then doctor ckp jgn kosongkan perut..mcm saya ada morning sickness,so setiap 2 jam kene isi perut,mcm makan buah ke,biskut ke..kalau x mkn,lagi rse perut x selesa then muntah

4y ago

Haah sis..betul..even x lapar pon kene gak kunyah..tp dalam kuantiti yg sedikit..

X blh... Mmg prgncy kembung tu ada..