29 week 3 days

Mommy2 sume sy nk tnye,skrg ni bile da 29 week sy slalu sakit bhagian kmluan,n bwah perut,klo nk brjln trase sakitnye tp x la trlmpau sakit,n klo nk baring pun n nk ubah posisi pun sakit,kdg2 tepi punggung sakit,normal ke utk 29 week,?sblum ni x prnh mcm ni

29 week 3 days
2 Balas

Sama la ngan saya 29w sakit pinggang , punggung, dan bahagian kmaluan.. berjalan sikit cepat penat dan mengah.. bertabahla menunggu sehingga bersalin..