sakit perut selepas makan?

Hello mommy2 smua.. Mau tnya baa sy pregnet suda 22mnggu sellu jugk sii baby kick.. Cma pertanyan sy sekrg.. Normal kaa setiap kalii lepas mkan jak apapa tnggu dlam berpa minit terus sakit perut nak p toilet nak buang air besar.. Memng begtu kaa? Sorry baby first so ingin tau pada yg berpangalamn??? Komen sikit sis2 kuuu

1 Balas

Sis berapa weeks sdah? Klau mcm 36weeks ke atas mmg normal tu.. sbb kerap buang air besar salah 1 tanda bersalin juga . Sy dlu pn bgtu... 36weeks kerap buang air besar ... skli 37weeks bersalin sda

5y ago

Ooo begtu.. Baaa thanks sis info nyaaa