Stretch marks

Hi mommy2 smua ..kalau kat Watsons ada tak cream yg sngat berkesan utk hilangkan stretch marks dekat perut? Sy skrg pregnant 25w 2d tiba2 je ada stretch marks..saya tak garu pun perut sbb tkde gatal..tapi makin mmbsar perut tiba2 timbul stretch marks kat perut ..#seriusnanya #pleasehelp

16 Balas

kdg bukan sebb garu sis.. kalau bby , uri n tali pusat tu makin membesar mmg secara tk sengaja kulit jd regang.. sy awal2 preggy dh ade stretch mark padahal tktau lagi pregnant ke tk masa tu n masa tu pun bru 4minggu

2y ago

ya sis..pagi td bby kuat sngt bgrak ..ptg ni dh tmbul crack merah sikit yg nmpknya akan jd stretch marks 😅