Stretch marks

Hi mommy2 smua ..kalau kat Watsons ada tak cream yg sngat berkesan utk hilangkan stretch marks dekat perut? Sy skrg pregnant 25w 2d tiba2 je ada stretch marks..saya tak garu pun perut sbb tkde gatal..tapi makin mmbsar perut tiba2 timbul stretch marks kat perut ..#seriusnanya #pleasehelp

16 Balas

Itu normal.. blh sapu pelembap atau cari cream yg sesuai kat watson/guardian.. sy pkai yg ada cocoa butter tu

2y ago

skrg mcm mna ? msih ada ataupun msih teruk stretch mark awk ..? nnti sy try ..hrni tkjut tgok mncul tiba2 sdgkn tkde gatal ..mngkin sbb kulit menipis ketika merenggang smpai tmbul