Stretch marks

Hi mommy2 smua ..kalau kat Watsons ada tak cream yg sngat berkesan utk hilangkan stretch marks dekat perut? Sy skrg pregnant 25w 2d tiba2 je ada stretch marks..saya tak garu pun perut sbb tkde gatal..tapi makin mmbsar perut tiba2 timbul stretch marks kat perut ..#seriusnanya #pleasehelp

16 Balas

hai sis..boleh try set ni utk strechmark..sy dr awl2 mgdung mmg slalu apply kt perut alhamdulillah smpai bslin kulit licin xde parut..smpai misi tnya pakai produk apa kulit cntik xde pecah2.🤭.apa2 bole pm sy klu nk cuba yea😉

2y ago

boleh pm sy sis www.wasap.my/601111404796setstrechmark