Pembawaan baby

hi mommy2 smua .. boleh tak shared pembawaan baby yg mommy kena waktu pregnant... sy bawah bibir rasa kering sgt2 smpai jadi hitam2 mcm tu ... lepas bersalin dia akan automatik hilang ke ? atau kena tggu masa juga nak hilang... #firstmom #ingintahu

15 Balas

ketiak n punggung makin gelap 😂 memule risau kekal benda tu. nsib baik lepas besalin dia kembali ke warna asal, tp makan masa gak la. tp part yg bestnye kulit muka sy glow & moist je. sblom ni kalau xjaga sehari mmg kompem naik acne/kasar. tp spanjang pregy kali ni sy mmg malas jaga muka xpakai apa2 skincare selain cleanser. tp pelik muka helok je sepanjang pregy. tp besalin je auto kembali terus ke kulit asal, kena sambung balik routine skincare. 🤭 #babygirl

1y ago

sy terbalik, Alhamdullilah lepas bersalin muka cerah xkusam jerawat xnaik, naik pun yg kecik halus je..sy cuci muka je mmg xpakai apa2 skincare lain sbb nk cium baby risau dia allergic pulak dgn apa yg sy pakai..pdhal acne prone skin, kalau sehari xjaga tudiaa abis muka😅 #babygirl