BAYI PERUT KEMBUNG

hi mommy2 , siapa ada pengalaman , cara utk hilangkan kembung perut pada bayi ?? Salah satu punca kembung susu formula ke ? Tapi berak, kentut semua lawas , tak sembelit . #firstbaby

2 Balas

Boleh sapukan minyak telon kat perut, belakang dan tapak kaki baby. Gosok urut2 perut dia. Boleh jugak buat senaman leg cycling utk baby. Boleh google utk tau lebih lagi

3y ago

Terima kasih cik

lotion telon ni sesuai utk perut kembung, kulit sensitive, insect repellent, dll mmg sesuai utk baby www.wasap.my/60129876070/bumbum