Berdebar tunggu hari nak bersalin 🥹

Hi mommy2 semua saya dah masuk 36 weeks !!! Doakan saya dipermudahkan urusan bersalin ye 🥺🤲🏼 saya doakan siapa yang due bulan 4 ni dipermudahkan segala urusan bersalin . Hehe berdebor jantung bila tunggu hari je ni hmm macam2 overthinking fikir

14 Balas

doakan sy dh mula sakit2 pinggang,cramp perut mcm nk buang air besar..tp xjd..kndungan 38w 4d..ikodkan due kena admit 4/4..

saya due 12/4 , tapi anak masih sangat aktif, tgk mcm belum ready nk keluar ni, tanda nk berslain pun takdeee 🫠🫠

same la kte sis..sesame la kte berdoa ye..berdebar jgk nie wlpon anak ke 6..sbb da 5 thn x bersalin😁

geng2 due bulan 4 ni agak2 sempat x nk makan lomangg ketupat ni😅 ghisauuu kiterr kena bersalin awal