Bau asap terbakaqqq

Mommy2 semua . Nak tnya . Gndung baru trimester pertama ni kalau dok selalu bay asap trbakar ada efek tak dkt baby ? #seriusnanya

Bau asap terbakaqqq
2 Balas

Insha Allah x de apa2 effect kt baby awak tu. Bukannye awak dok tadah muka dpn asap tu pun kn. Hanya sipi2 saja bau kn. X de apa tu. Kalau org yg mmg duduk di kg tu, x de masalah apa pun. Okay je throughout their pregnancy. Fikir yg positive saja lah. Kalau dah alahan dgn bau asap nie, tutup la tingkap pintu semua...

maaf puan sy kurang psti ttg inj.... wallahualam cer puan try tnye doc bagaimana ..mg dpmudahkan segalanya .aamiin