Nak tanya..

Hi mommy2 semua. Nak tanyaaaaa, kalau keputihan xde tapi miss v gatal2 yang teramat sgt adakah dikira gbs? And kalau lps bersama suami, keesokkan pagi tu masa buang air mesti ade lendir yg jernih, normal ke?? Sorry tanyaaa. Jgn kecam.. #firstbaby #21Week1Day

1 Balas

kalau alami.kegatalan..better puan g chck dgn pakar sakit puan jika ada gbs doc blh bg ubt tuk rawat..mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPsupermoms