Minta petua turunkan Gula

Hello mommy² semua.. bole bagi tips utk turunkan gula,, semalam masuk wad sebab gula 5.8, pagi tadi nurse check 5.7.. normal BSP utk pagi 5.3, Ada sapa² bole bagi tips ke?

2 Balas

sy dulu time preggy hari2 mkn mnis , rsau jgk gula naik ,tp bila consume mnyk kelapa dara ibu(mkdi) alhamdulillah ,hb mntain ,gula sgtxx control ,baby lahir pon xkena jaundice even sy drh O+

Sy last makan malam 4 jam sebelum tidur. Bacaan ok je. Kalau lapar, minum air masak banyak banyak