maggie

Mommy2 semua ada yang pantang makan maggie tak ??

16 Balas

Sebaiknya elkan sis, tp klu trigin sgt makanla skit bg hlg gian, sy dr awal 1st pregnant trigin sgt nak mkan mgg, tp 1st pregnancy sy gugur lpas tu pantang 2 bulan, tup2 sy dpt taw pregnant lg, alhamdullilah... Mmg x sempat makan maggi, tp sbb trigin sgt2 dr 1st pregnancy lg sy bantal jgk sebungkus tu pun hsbnd sy x tahu 🤭🤭, haaa legaaaaa trus x maw dh mkan mggi 🤪

5y ago

Alhamdulillah semoga semuanya dipermudahkan olehNYA

Aderrr smpai ke 9 bulan makan huhu, tp tk selalu . But awal2 preggy hari tt kerap jgk sbb nasi xboleh masok. Smpai dah layu masok hosp. Makan Meggie bru masok tekak 🤣🤣

Klu boleh pantang sebab tak elok.. tp sy teringin sangat2 haritu mkn la sekali tu je.. buat lps ngidam.. lps2 da x rasa nk Maggi pun..hehe

Sekali je selama ni tapi x banyak. Tu pun gara2 suami mengidam & nampak sedap semacam dia buat, padahal megi kari+telur je pun 😅 12w.

Boleh je nk makan tp pastikan air jgn guna yg first rebut mee tu.. Buang yg first.. Tukar air baru.. Pastu jgn letak hbs perencah..

saya dah 17wk mmg teringin sgt dari awal lagi.. tp mentua dan husband awal2 da warning saya.. trpksa pendamkan shj

Hehehe semalam makan 2 suap je dahhh ,kalau bole nk elakkan lepas ni. Thankss mommy2 semuaa .

Sy pun mkn jg maggie ni sikit2😅sbb trasa mau mkn kan...lepas ni sy cuba tidak mkn lah...

Saya dr awai smpai skrg 34w tkmkan maggie. Asal mkan muntah balik😂

Sya x mampu nak tahan nafsu.... Itu jak yg nampak bselera