Team nov 9/11

Hi mommy2 semua 😊 9/11 due hehe ada yang sama tak ? Cer komen mana tahu ada yang sama .. dalam rasa tak sabar nak tgok baby ada rasa takut pulak 😂 sebab first baby ..berat bby anggaran 1.2kg 😊 korang lak? #firstmom

2 Balas

hai sis . saya 5/11 . sama la tak sabar nk jumpa baby tapi takut jugak kadang kadang . saya pon first baby jugak . baru baru ni scan berat baby 1.1kg . btw semoga dipermudahkan urusan bersalin ye sis

2y ago

betul . lagi banyak membaca lagi takut 🤭

🤲🌻