Incude

Hello mommy² sekalian, siapa dekat sini ada pengalaman kena induce before bersalin boleh kongsikan tak?? >> sy akan di'induce' esok bersamaan ngam 37weeks of pregnancy psal pembesaran bby terbantut. Air ketuban kurang so, doktor suggest mmg nak kna kluarkan bby awal la. Btw, sy msuk kat HSB (HOSPITAL SUNGAI BULOH). Highly recommended laa klau nak bersalin sni psal staff nurse and doktor dia smua mmberikan layanan yg terbaik. Start drpd kaunter registration tu smpailah skrg ni sy msuk wad 6B. Tak boleh nafikan dgn wad dia yg selesa lagi wlwpun class 3 sbb I rsa klau first class silap² dia org pasang aircond stu² tu, jgn² ada tv lg ????

Incude
1 Balas

Sy mse pregnant ank first dulu kene induce sbb air ketuban dh keluar 24jam.. msok labor room kol 5pm branak kol 7pm.. general hospital Melaka.. suami xboleh masuk xtau sbb ape.. tapi layanan bagus.. dpt duduk bilik aircond sbb laki keje krjaan.. seminggu duk wad :') sbb baby kat nrseri.. belasah je mkanan yg pihak hospital bg wlaupon mkanan dy macam bukan org dlm pantang hahaha..

4y ago

Wad first sy ddk nurse dia mmg baik tp lpas bersalin msuk wad class skit ntah mcm ape layanan. Mcm nak tak nak jer layan. Luckily kena tahan 3 malam jer. Klau tak disbbkan bby sy ada msalah kurang gula, mmg the next day after bersalin dh boleh discharge pun.