1st class hospital kerajaan.

Bagi yg bukan staff kerajaan, siapa yg ada pengalaman ambl bilik 1st class? Pmbyaran dia cmna ? Yg sy tau, kena deposit rm2k and segala ubat ubatan kena tanggung sendiri . Mksdnya hosp suru byr. Xde free. So klu ambk 1st class ni xde subsidi ke ape? N segala ambk drh or test2 yg dorang jalankan kta kna byr hrga sbnar? Siapa Ada pnglmn??

1 Balas

Rasany bilik sama je. Yg berbeza mknn. Yg bilik first class xsemua gov hosp. Ade 3-4 buah hospital je.