Period

Mommy2 nk tnye... Awal bulan 12 hari tu sy ade amik perancang(inject depo) pas tu period mmg x dtg langsung sbb mse inject tu pun mmg bru habis period ... Ni 31/12 hari tu tetibe keluar darah tapi sikit2 smpai hari ni... Rasa2 klau lepas kering darah ni klau bersama mengandung x eh... Sbb lepas period kn kite subur....telur(ovum) kite terhasil...confuse sikit

1 Balas

Suntikan depo bertahan dalam badan selama 3 bulan.. Dos tinggi sbb tu kna suntik tiap 3 bulan skli.. Pluang utk pregnant smasa ambil suntikan depo tu sgt rendah.. Walaupun ada priod sikit/byk..

4y ago

Tq sis atas penjelasan