puting

Hi mommy2 nak tnya, breast pump bole x mmbntu untuk kluarkan puting susu ibu yg blum bersalin lagi, tpi skrg tgh pregnant 8 bulan.. sbb puting sy mcm tenggelam..atau ad ap2 cra x untuk buat puting x tenggelam.. sy rsau nnti berslin sush nak bagi susu bdan dkt bby.. Tq.

1 Balas

Kena rajin tarik2 nipple tu. Tak pun boleh mintak suami hisap. Sorry mcm lucah tapi tu antara tips nak bagi nipple timbul. Time preggy tak digalakkan pump sbb takut keluar susu and meransang contraction.

4y ago

Sama2 🤗