49 hari berpantang

Hi mommy2.. nak tanye sikit.. harini sy dh masuk 49 hari berpantang. Tdi mkn dkt chicken rice shop pstu termakan sayur tauge. Dh abis makan baru teringat yg sayur tauge tu angin terus rsa risau tkut jdi apa2. Sape ada pengalaman? Takpe ke makan syur tauge. Sbb sy search rmai yg kata kena pantang 100hari sayur tauge.

2 Balas

sis berpantang berapa lama ? saya hari ni pantang 42 hari pg td makan nasi kerabu banyak taugeh saya makan jee . Alhamdulillah takde apa .

Dh makan dh kan? Tunggu je tgk sakit ke tak. 😂😂 kalau tak alhamdulillah.