Positif or negatif ?

Hi mommy2 , nak tanya saya last period 20/1 smpai sekarang tak period2 lagi . Apa pendapat mommy2 dalam ni ?

Positif or negatif ?
6 Balas

sy last period buln 11,lepas bersalin ank pertama period dtg tiap bulan,kdg2 lewat 3 hari je,sy buat upt bln 12 -ve,bln 1 pn -ve bln 2 pn -ve,,stress period x dtg2,sy merancang sndri dah kelaut da x tahu bila time subur,tup2 awal bln 3 upt jd double line,scan tp x nmpk baby lg,semoga ada rezeki utk sis ya,

negatif sis. sis tgk upt ni lepas bbrapa jam kan. sbb kuning tu. 😅😅 spnjg pglmn sy ttc dulu, klu line kdua tu tiba2 muncul lepas lama tggalkan, tu bkn positif. Tp klu line kdua muncul cpt je lepas celup urin, insyaAllah pregnant..

Cuba repeat lagi seminggu...Kalo X da double line or period jugak mgkn sis kena pegi jmpa doktor untuk nasihat seterusnya...

msih awal sis nk test, tggu hujung bulan klau msih belum period 🥰

3mo ago

ehh haah la sy salah tgk 🤣🤣 sorry sis, sy tgk mcm bulan 2 🙏🙏🙏😭

Nampak macam invalid. Nanti test lagi slps 48jam

negatif