Baby Asyik Nangis 😭

Hi mommy2, nak tanya knapa ye baby asyik nangis? kdg2 husband pegang pun dia nangis.. Baby kita 1bulan lebih, susu dh bagi pampers dh tukar pun still nangis.. normal ke? #pleasehelp #firstmom #firstbaby #ingintahu

11 Balas

baby high need kot? ada sesetengah baby bawah 3 bulan mmg fasa dia masih perlukan sensasi mcm dlm rahim sbb belum dpt adjust dgn dunia luar. kena bedung, cuba bagi dengar white noise, dodoikan dia sikit