Keputihan banyak tapi tak berbau sejak week 4..sekarang kandungan 7weeks.

Hi mommy2 cantik.. Nak tanya,saya mengalami keputihan..ia more to watery & ada ketulan kecil tapi bila bau,tak ada bau & tak gatal..cuma saya kerap tukar panty liner..panty liner pun saya guna yang odorless.. Saya ada baca,ia adalah normal cuma nak tahu juga,ada tak mommy2 yang berkurangan keputihan?after berapa minggu ia akan berkurang atau ia akan lagi banyak? #pregnancy #awalkehamilan ##advicepls #bantusharing #ingintahu #pleasehelp #kandunganpertama

1 Balas

better puan consult dgn doc ttg keputihan ni..tkut nti kalau di biakan blh jd alami gbs..nnti doc akn bg ubat tuk merawatnya