pengalaman menjaga anak pertama

Mommy2 boleh share tak pengalaman jaga ank. Lagi2 awal 2 minggu. Share sekali tip. ? #31weeks

2 Balas

2 mggu pertama. Baby masuk wad 5 hri So sy n husband ulang alik g hospital Da balik rumah🌷🌷 Hubs kerja. 8am -9pm Malam dia msakkan. Utk lunch esoknya Tengahri dia blik rehat 1 jam Kami dua mndikan baby sama2 Dia jaga baby. Sy mandi. Kalu baby tido. Dia mndikan sy. Sy makan. Malam. Sy mkn. Dia jaga baby. Habis makan..klau baby tido Kami sama2 lipat bju, kmas umah skit2.. Tgh mlm klau baby berak dia bngun bntu. Ulang2 slma 2mggu. Masuk mggu ke 3. Mlm sy msak utk esok. Dia jaga baby. Tghri dia balik, mkn sama2. Mandikan baby sama2. Serius kelam kabut rumah sbb kami berpntang sndri.. tp haihh...pglman berhrga 😊♥️ Now our baby is 9mo 🎈🎈

5y ago

3hari prtma tu nurse bg susu formula. Lpas tu sy pump utk dia mnum mlm.. siang sy g hospital direct bf.. 😊

mula2 kekok jga tpi lma3 ok sb sye pnh mngasuh ank sdre msa kcik so ade pglmn skit