ASYIK BUANG AIR SAJA

Mommy2 boleh saya tahu tak preggy 6week ni normal ke kerap kencing saja,, I first time preggy.. Normal ke?

18 Balas

Buang air kecil kerap boleh jadi air kencing kotor sbb lebih gula...perhati n check colour discharge atau keputihan boleh bertukar warna tau likat.. Mcm sy dulu sampai kena insert & makan antibiotic untuk elak jangkitan bakteria bahaya pada kandungan

Haah...time preggy mmg kerap nk buang air...kdang2 smpai oenat la duk asyik kluar msuk toilet... 😌😌😌

Normal tu tgh malam akan rasa nak buang air lagi.. Kurangkan minum tgh malam.. Bru tak kerap ke tandas

Normal sis..spanjang khamilan kita mmg akan kerap kencing..masuk trimester ketiga lagi akan kerap kencing

norml jga memng bgtu tu klu msa hml bnyk jnis yg plik2 klu sya brjln msti stngh2 jm cri tndas.

smua y pelik normal saja masa hamil..kcuali bleeding atau sakit kene refer kk.

Yes sis.. so normal.. lepas minum sikit air pon rasa mcm nk lari je pi tndas..

Normal je.nt trimester 3 lagi lah .baru kencing duduk sat nt nk kencing lagi..😅

5y ago

Tu lah lau nk tkencing tu ase cm lama tahan kencing .walhal baru kencing..keh2 sabor je lah😂

normal..nnti dh trimister ke-3 mkin kerap check in dlm toilet..hihi

Normal sis..sb sy pun xpnh2 bgn tgh mlm..skrg kerap bgn kencing