threatened Miscarriage

Hi mommy² boleh kongsi pengalaman yg pernah kena threatened mc ni tak.... saya usia kandungan 6minggu.... ahad mlm ada tompok darah berwrna coklat dan arini berwarna merah...Dr kata Threatened Mc...Ya Allah risau sangat... sedih pon ada...

1 Balas

sama puan. sy pun ad ancaman keguguran. sy spotting lbih 10 hri and rasa cramp perut bila spotting tu nk kluar. tp sy keep positif and elak stress. lg fikir lg sedih. sy serah sume pd Allah. ad rezeki ada lah..klu xda mungkin ank tu ank syurga sy nnti.♥️

1y ago

sis, boleh tahu keadaan awk skang?