Threatened miscarriage

Sape pernah kena threatened miscarriage ? Ada yang berjaya melahirkan ke ? #ingintahu #firstmom

6 Balas

alhmdulillah berjaya.. mmg kna jga jgn angkt berat², biar la org nk kta mengada².ank dh nk msok 3 thun.. skrg tgh pregnant lg.. doakn sy, tkut tu masih ad..

Sy pernah. anak kedua. bleeding banyak. Around 8w pregnancy. Skrg anak da 1t 2b 🥰

1d ago

oo yeke . saya spotting je . tapi on off . dah gi klinik dr bagi duphaston kena makan sampai 12w . tapi tula dalam masa sama risau .

Threatened miscarriage @ 15w, alhamdulillah now anak dah 2yo.

sya 3x, 1x mscrgge 14w6d dan 2x alhamdulillah ank dh 6y &2y

2x threatened miscarriage...2x gugur 7w, 15w.

Bed rest banyak banyak insyallah