packing brg baby n ibu

hi mommy2, bila start pack baju utk ke hosp yer? hehe skrg sy 32week #anakfirst #excited+takut

15 Balas

Sy 32mggu siap packing baju bby ngn sy sekali... Baju bby sy bawa 3pasang je,barut 2helai,sarung tngn kaki 3pasang,bedung 2helai,tuala bby 1,tisu basah 1bgkus,pamper 7keping

Sy masuk 30 week dh stell semua barang baby n sy punya....dh letak elok, tggu nk masuk dlm kreta je...to pun lepas mrajuk dgn suami sbb lengahkan beli barang baby...🤗🤗🤗

Saya packing 37 week skrg baru lengkap semuanya skrg kandungan dah 39 week tinggal 2 hari je lagi nak kene serah diri ke hospital sebab ada masalah gdm

Bru siap packing mlm td. Sbb nk naik kje esok huhu..sya 35w..tgl brg2 ibu cket2 kne siapkn.brg baby dh setel...pastu nk simpan dlm kete..

Dah boleh packing. Saya pack masa 28w sebab takut ter warded awal sebab masa scan 28w doctor detect uri kat bawah.

Saya packing masa 28mingu skunk dh 34mingu dh siap semua tingl msuk dlm. Krta je... Eheh..

Blh dah prepare, terutama brg yg nak bwk msuk LR. Sediakan khas 1 bag.

28 mggu dh blh start packing... persediaan kot2 bersalin awal

Dah boleh packing tu. Nanti boleh godek2 lagi.

4y ago

Sama2 🤗