sakit telinga

Mommy2.. Ada yg terkena sakit telinga mcm berdengung2 tak masa hamil tgh2 trimester k2 ni?

1 Balas

Saya ada .. tak selesa kan bila teliga mcam tu..bila check dgn dr , dia cakap badan dah terlalu panas.. so kena minum byk air lagi.. lpas balik rumah I start minum barli ut 3 hari turut2.. lpas tu dah ok dah.. sis try tgk

5y ago

Yaa.. x selesa..😅 owhh syukur la dr suru minum barli.. baik sy cuba.. air tu perlu sejuk atau panas ya? Tadi sy cek dgn dr dia ckp sy baru nak mula demam .. mgkin sbb tula dia punya punca smpai bt telinga bedengung..