sakit telinga

Hi Mummy smua..Sya nk tnya normal ka trimester ketiga sakit telinga yg amat sgt sehinggakan hilang selera mkn..sakit berdengung #firstbaby #ibustress

1 Balas

Better check doc ye sis. Risau jgkitan kuman . Kdg2 kalau ade kalenjar bgkak pn bole sakt ke tlinga. Dlm mlut ade pape yg bgkak ke

12mo ago

pegi check doctor. sy pun sakit telinga jugak haritu. mmg hilang pendengaran sekejap. pergi check doctor and doctor ckp saraf problem sbb infection. and doctor masukkan iv steroid, lepas tu okay. cuma kena keep on makan ubat saraf. jgn lupa bagitau doctor kata pregnant ya. sbb steroid ni ada dose dia kalau utk ibu hamil