Kurangkan alahan

Hi mommy2... Ad tak tips kurangkan alahan... Kesian suami tiap mlm tidur tak lena... #firstbaby #bantusharing

8 Balas

Saya alahan minum air muntah, makan tak nak.. Saya makan buah je.. Tu masa trimester 1... Ni dah masuk trimester kedua dah boleh makan, dah boleh masak.. Makan pun dah okey.. Dah ada selera sikit .. Alhamdulillah ..

4y ago

Alhamdulillah Stock buah kat rumah mmg sentiasa ad... Itu je penyelamat... Tgk nasi mmg x da selera...