nursery

mommy yg stay area ampang/wngsa maju , any suggestion x nursery /pengasuh mne yg oke dan bole dpercayai? bby bru 6month.

5 Balas

Try la genius brainy childcare centre..ank htr situ smpai umur 4 tahun 5 tahun xhtr da sbb da g tadika..bole try contact madam iylia 017-278 6160..lokasi taman dagang depan aeon big ampang..tcer n pengasuh very lovely..so far anak mmg xpernah mnangis bila hantar tapi kadang2 menangis sbb xnak balik je..mama yg pening..

5y ago

tq mommy 😊😊😊