nursery

mommy yg stay area ampang/wngsa maju , any suggestion x nursery /pengasuh mne yg oke dan bole dpercayai? bby bru 6month.

5 Balas

Try la genius brainy childcare centre..ank htr situ smpai umur 4 tahun 5 tahun xhtr da sbb da g tadika..bole try contact madam iylia 017-278 6160..lokasi taman dagang depan aeon big ampang..tcer n pengasuh very lovely..so far anak mmg xpernah mnangis bila hantar tapi kadang2 menangis sbb xnak balik je..mama yg pening..

5y ago

tq mommy 😊😊😊

Area Ampang boleh try Taska Ibu Noor. Betul2 belakang Sekolah Dato' Ahmad Razali. My mum pengusaha sana.

5y ago

oke tq huhu

cuba cari dalam website JKM list nursery yg berdaftar.

Klu area wangsa maju blh hantar di taska ibu tiga 😊