Kain batik begetah

Hi mommy yg pernah besalin cezer atau normal. Mommy prefer pakai kain batik biasa mcm org dulu² atau yg bergetah masa pantang??

3 Balas

boleh guna yg bergetah.. tpy kalau czer jngn guna yg ketat sangat , kalau ketat awak pakaikan atas sikit pada luka czer..biasanya yg bergetah ni getah dia lebih ketat sikit

selain seluar sy pakai skirt. jd utk soalan sis sy prefer kain batik bergetah

8mo ago

ok tq info sis

saya beli yang ada getah sebab tak reti nak pakai yang biasa tu.

8mo ago

sis bersalin normal ke cezer??