31w 3d

Mommy yg 3rd trimester ada tak yg cepat rasa mengah ? Rasa cepat sangat penat walhal baru sidai kain je. Nak baring aje..

13 Balas

Sama sis, masa saya pregnant pun saya macam tu. Nak solat, baru rakaat pertama berdiri, rasa sesak nafas macam nak pengsan. Mengah. Padahal baru berdiri beberapa minit. Jadi saya kalau rasa macam tu, saya stop je dulu solat. Duduk bertenang, tarik nafas panjang2. Bila rasa lega, baru sambung. Kalau tak stop dan duduk dulu, tak tenang jadi. Macam nak solat cepat2 dan express sebab sesak nafas.