masalah rambut gugur

hi mommy tumpang tanya ad tak mommy pon ad msalah macm sy rambut gugur teruk. sekali sikat hbis gumpal2 rambut2 banyak dekat lantai atas katil pon same hm

2 Balas

Puan dah bersalin dlm 3 bulan lepas ya? Normal puan. Sbb hormon estrogen berkurangan. Apa yg puan boleh puan buat, potong rambut pendek supaya tak stress tengok rambut banyak gugur. Cari shampu dan perapi sesuai dgn puan. Saya guna syampu Follow Me. Dah setahun dah lalui fasa tu. Alhamdulillah, serasi.. Lebat dah.. Cuma tak sekata lah rambut sbb rambut gugur dan ada yg tak gugur kan

10mo ago

follow me yg mana nak try

normal